Tulinen kalapuikko-nachopelti
Tässä todellinen trendiherkku esimerkiksi perinteisten silakkapihvien tilalle! Kalapuikot ja nachot saavat potkua chilistä ja Felix Hellfire-ketsupista. Kokeile reseptiä!
4.25 from 4 votes
Valmisteluaika 45 minutes mins
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 185 g nachoja
- 1 pkt kalapuikkoja (250g)
- 1 punainen paprika
- 150 g kirsikkatomaatteja
- 1 chili (mieto)
- 150 g cheddarjuustoa
- 2-3 kevätsipulin vartta
- 1 ruukku korianteria
- 1 dl Felix Lime-Aioli majoneesia
- 4 rkl Felix Hellfire Ketsuppia
- 1 lime
Ohjeet
- Laita kalapuikot uunipellille leivinpaperin päälle. Paista kalapuikkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Valmistele sillä välin kasvikset. Poista paprikasta siemenet ja hienonna se pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös chili ja viipaloi tomaatit. Raasta juusto.
- Nosta kypsät kalapuikot pois pelliltä lautaselle odottamaan. Kaada nachot uunipellille. Levitä päälle hienonnetut kasvikset ja juustoraaste. Nosta kalapuikot takaisin pellille nachojen päälle. Paista peltiä 225-asteisessa uunissa vielä noin 15 minuuttia.
- Hienonna sillä välin kevätsipuli ja korianteri.
- Lisää hienonnettu kevätsipuli ja korianteri lopuksi valmiin nachopellin päälle. Tarjoile majoneesia ja ketsuppia kalapuikko-nachopellin kanssa. Voit puristaa päälle myös lisää limemehua!
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!