Seesamipossu
Seesamipossu

Seesamipossu

Herkullisen mehevä seesamipossu maistuu erinomaisesti esimerkiksi perunalaatikon ja ruusukaalien kanssa. Sen vuoksi seesamipossu sopii mainiosti myös joulupöytään. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Kokkausaika 1 hour 30 minutes
Ruokalaji Joulu, Lämpimät ruoat
Annosmäärä 8 annosta

Ainesosat
  

VUOKAAN

  • 2 dl vettä
  • ½ lihaliemikuutiota
  • 16 pikkusipulia

Ohjeet
 

  • Laita porsaanfilee uunivuokaan niin, että reunoille jää sipuleiden vaatima tila. Sekoita tomaattipyree ja salaattikastike keskenään ja levitä seos fileen pintaan. Ripottele pinnalle seesaminsiemenet. Lisää vuokaan kuoritut pikkusipulit. Raasta päälle puolikas liemikuutio ja kaada vuokaan vesi. Paista 150 °C noin 60 - 75 minuuttia, kunnes lihalämpömittari näyttää 80 °C.
  • Ota vuoka uunista. Peitä paisti foliolla ja anna levätä 15 minuuttia ennen leikkaamista. Tarjoa paisti perunalaatikon ja ruusukaalien kanssa.