Satamasällin tacot
Satamasällin tacot ovat maukkaita, kalatäytteisiä tacoja! Tarjoile tacot itse valmistetun coleslawn kanssa, tuunaa annos erilaisilla Felix-kastikkeilla oman makusi mukaan, ja nauti! Kokeile helppoa reseptiä alta.
No ratings yet
Kokkausaika 40 minutes mins
Ruokalaji Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 600 g lohifileetä
- 1 tl juustokuminaa
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 2 esikeitettyä maissintähkää
- 12 tacokuorta
- 2 limeä
- Felix Aiolimajoneesia
- tuoretta korianteria
COLESLAW
- 300 g valkokaalia
- 2 porkkanaa
- 1 dl Felix Maku Viipalekurkkuja
- 1/2 ruukkua persiljaa
- 1 dl Felix Kruunumajoneesia
- 1/2 dl Felix Hunaja-Sinappi salaattikastiketta
- 1/4 sitruunan mehu
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl pippuria
Ohjeet
Valmistusohjeet
- Viipaloi lohifilee nahkoineen ja mausta viipaleet. Pilko maissintähkät. Paista, pariloi tai grillaa lohiviipaleet ja maissipalat. Täytä lämmitetyt tacokuoret coleslawilla, lohella, korianterilla ja Felix Aiolimajoneesilla. Purista limelohkoista mehua aineksien päälle.
COLESLAW
- Suikaloi kaali esim. juustohöylällä, raasta kuoritut porkkanat karkeaksi, suikaloi kurkkuviipaleet ja silppua persilja. Sekoita Felix majoneesi, Felix Hunaja-Sinappi salaattikastike, sitruunamehu ja mausteet salaattikulhossa. Lisää kasvissuikaleet ja persiljasilppu, sekoita hyvin. Anna salaatin maustua jääkaapissa muutamia tunteja tai yön yli.
- Tarjoa tacojen, hampurilaisten, liha- tai kanaruokien kanssa.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!