Rieskakebab
Rieskakebab

Rieskakebab

Kaipaatko jotain uudenlaista herkkua viikonlopuksi tai arki-illan piristykseksi? Rieskakebabit yhdistävät erinomaisesti kebabin ja viileän pohjolan maut! Herkulliset rieskakebabit ovat erinomainen iltapala tai viikonlopun herkku, kokeile reseptiä!
No ratings yet
Ruokalaji Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 8

Ainesosat
  

  • 500 g lampaan- tai naudan jauhelihaa
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl juustokuminaa
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua pippuria
  • 3 rkl persiljaa silputtuna
  • 1 kananmuna

TARJOILUUN

Ohjeet
 

  • Laita varrastikut kylmään veteen likoamaan. Sekoita jauheliha, mausteet, persiljasilppu ja kananmuna. Anna taikinan maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
  • Kuori ja viipaloi punasipuli, viipaloi tai lohko tomaatit. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet.
  • Jaa jauhelihaseos kahdeksaan osaan ja pyöritä palat tikkuihin kananmunan muotoisiksi pulliksi. Grillaa tai paista. Kuumenna rieskat grillissä. Annostele täyteainekset rieskojen päälle. Tarjoile Felix-ketchupin ja -majoneesin kanssa.