Rieskakebab
Kaipaatko jotain uudenlaista herkkua viikonlopuksi tai arki-illan piristykseksi? Rieskakebabit yhdistävät erinomaisesti kebabin ja viileän pohjolan maut! Herkulliset rieskakebabit ovat erinomainen iltapala tai viikonlopun herkku, kokeile reseptiä!
No ratings yet
Ruokalaji Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 8
Ainesosat
- 500 g lampaan- tai naudan jauhelihaa
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 tl juustokuminaa
- ¾ tl suolaa
- ½ tl rouhittua pippuria
- 3 rkl persiljaa silputtuna
- 1 kananmuna
TARJOILUUN
- 1 punasipuli
- 2 tomaattia
- 1 ruukku vihreää salaattia
- 8 pientä pyöreää rieskaa
- Felix Hellfire Ketsuppia
- Felix Kruunumajoneesia
Ohjeet
- Laita varrastikut kylmään veteen likoamaan. Sekoita jauheliha, mausteet, persiljasilppu ja kananmuna. Anna taikinan maustua 30 minuuttia huoneenlämmössä.
- Kuori ja viipaloi punasipuli, viipaloi tai lohko tomaatit. Huuhtele ja linkoa salaatinlehdet.
- Jaa jauhelihaseos kahdeksaan osaan ja pyöritä palat tikkuihin kananmunan muotoisiksi pulliksi. Grillaa tai paista. Kuumenna rieskat grillissä. Annostele täyteainekset rieskojen päälle. Tarjoile Felix-ketchupin ja -majoneesin kanssa.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!