Quesadillat
Quesadillat

Quesadillat

Herkullisen lämpöiset quesadillat maistuvat niin arkena kuin viikonloppunakin! Tarvitset vain tortillalättyjä, kasviksia ja valitsemaasi Felix-kastiketta, oikea nappivalinta on Felix Aiolimajoneesi. Kokeile reseptiä alta ja ihastu!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen

Ainesosat
  

  • 1 pkt (8kpl) tortillalättyjä
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • kourallinen pinaatinlehtiä
  • 1 pkt fetajuustoa
  • juustoraastetta
  • Felix Aiolimajoneesia

Ohjeet
 

  • Leikkaa sipuli ja tomaatti siivuiksi.
  • Asettele puolet tortilloista pöydälle ja ripottele pohjille juustoraastetta.
  • Nostele täytteet tortillojen päälle ja murustele lopuksi päälle fetaa ja juustoraastetta. Nosta päälle toiset tortillalätyt kansiksi.
  • Kuumenna pannulla öljyä ja paista quesadillat keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes pinta on rapea ja juusto sulanut.
  • Leikkaa quesadillat neljään osaan ja tarjoile aiolimajoneesin kanssa.