Punajuuri-briossit
Punajuuri-briossit

Punajuuribriossit

Punajuuresta voit valmistaa vaikka mitä herkkuja! Ihanan mehevät ja lämpimät punajuuribriossit sopivat erinomaisesti esimerkiksi brunssille tai viikonlopun aamiaiselle, tai ihan milloin vain haluat jotain herkullisen mehevää naposteltavaa! Kokeile reseptiä alta.
No ratings yet
Kokkausaika 1 hour 15 minutes
Ruokalaji Leivonnaiset, Naposteltavat
Annosmäärä 12

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Lämmitä maito 40 asteeseen. Lisää hiiva, suola ja puolet jauhoista. Lisää kuutioitu, hetken huoneenlämmössä pehmennyt voi ja loput jauhot. Vaivaa taikinaa 2 - 3 minuuttia.
  • Lisää punajuuriraaste ja yrttisilppu huolettomasti sekoittaen taikinaan. Kumoa taikina leikkuulaudalle ja taputtele 20 x 30 cm:n kokoon. Kääntele levy rullalle ja paloittele 12 osaan. Siirrä palat kierrepuoli ylöspäin muffinipellin vuokiin tai paperisiin vuokiin. Peitä ja kohota. Paista 220 °C noin 20 - 25 minuuttia. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai tuorejuuston kera.