Nyhtökauralla täytetyt pitaleivät
Nyhtökauralla täytetyt pitaleivät

Pitaleivät nyhtökauralla

Pitaleivät on ihana, herkullinen, mutta silti kevyt, herkku vaikka arki-iltoihin tai viikonloppuun. Täytä pitaleivät nyhtökauralla ja kasviksilla, pursota väliin herkullista Felix Aiolimajoneesia ja nauti!
Nappaa resepti alta.
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Street kitchen

Ainesosat
  

  • 1 pkt nyhtökauraa (maustamaton tai tomaatti)
  • n. 2 rkl oliiviöljyä
  • pitaleipiä
  • punasipulia
  • kurkkua
  • kirsikkatomaatteja
  • salaattia
  • fetaa
  • tuoretta minttua, korianteria tai persiljaa oman maun mukaan
  • Felix Aiolimajoneesia

Ohjeet
 

  • Silppua kirsikkatomaatit, kurkku ja punasipuli mahdollisimman pieneksi.
  • Kuumenna öljy pannulla, lisää nyhtökaura ja paista rapeaksi.
  • Lämmitä pitaleipä ja lado täytteet leivän sisään. Murustele päälle fetaa, lisää silputut yrtit ja purista pinnalle Felix Aiolimajoneesia.