Pienet kurpitsa-puolukkapiiraat
Nämä pienet kurpitsa-puolukkapiiraat tuovat väriä kahvipöytään! Kokeile miten nämä pirteät piiraat maistuvat esimerkiksi jäätelön ja suosikkijuomasi kanssa tarjoiltuna.
No ratings yet
Kokonaisaika 45 minutes mins
Ruokalaji Leivonnaiset
Ainesosat
- 400 g pakastemurotaikinaa
TÄYTE
- 1 prk Felix kurpitsasalaattia valutettuna (250 g)
- 1 prk maitorahkaa
- 1 dl kermaa
- 1 dl sokeria
- 1.5 tl kanelia
- 2 kananmunaa
- 2 tl perunajauhoja
- 1 dl jäisiä puolukoita
PINNALLE
- tomusokeria
Ohjeet
- Painele sulanut murotaikina neljään pieneen (halk. 13 cm) tai yhteen isoon (halk. 23 cm) vuokaan.
- Laita kurpitsasalaatti, kerma, rahka, sokeri, kananmunat, kaneli ja perunajauhot kulhoon ja pyöräytä täyte sileäksi pikasekoittajalla. Kaada täyte murotaikinan päälle vuokaan. Ripottele jäiset puolukat päälle. Paista uunin alatasolla 170 °C noin 35 minuuttia.
- Viimeistele piiraat tomusokerilla ja tarjoa ne lämpiminä vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
Vinkki!
Koristele piiraat pienillä sokerimassasta tehdyillä kurpitsoilla.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!