Perinteiset lämpimät leivät
Ilta- tai välipalaksi perinteisiä lämppäreitä, eli lämpimiä voileipiä - nam! Tällä reseptillä valmistat lämpöisen herkkupalan kädenkäänteessä, kokeile reseptiä!
No ratings yet
Valmisteluaika 5 minutes mins
Kokkausaika 15 minutes mins
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Naposteltavat
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 8 siivua leipää
- 4 tl voita tai margariinia
- 4 rkl Felix ketsuppia
- 4 rkl sinappia
- 4 ananasrengasta
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 8 siivua kinkkua
- villirucolaa koristeluun
Kuorrutus:
- 1 kananmuna
- 150 g mozzarellajuustoraastetta
- 1/2 tl mustapippuria myllystä
Ohjeet
- Siirrä leipäviipaleet uunipellille leivinpaperin päälle ja voitele ne voilla tai margariinilla. Sivele pintaan myös ketsuppia ja sinappia.
- Halkaise ananasrenkaat ja kirsikkatomaatit.
- Lisää leiville kinkkuviipaleet, ananasrenkaat ja kirsikkatomaatit.
- Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää joukkoon juustoraaste. Lusikoi kuorrute leiville. Paista leipiä 250-asteisessa uunissa noin 10–15 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!