Riisi-tonnikalasalaatti
Riisi-tonnikalasalaatti

Perinteinen riisi-tonnikalasalaatti

Klassinen arkiruoka, jota voi valmistaa jääkaappiin isommankin määrän valmiiksi: perinteinen riisi-tonnikalasalatti. Oletko jo kokeillut tätä klassikkoreseptiä?
3.85 from 13 votes
Valmisteluaika 25 minutes
Ruokalaji Salaatit
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Siirrä kulhoon.
  • Kiehauta kattilassa vesi ja lisää herne-maissi-paprikasekoitus. Anna kiehua 1 minuutti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  • Valuta ja paloittele tonnikala.
  • Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös persilja. Yhdistä kaikki ainekset ja lisää lopuksi majoneesi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.