Perinteinen riisi-tonnikalasalaatti
Klassinen arkiruoka, jota voi valmistaa jääkaappiin isommankin määrän valmiiksi: perinteinen riisi-tonnikalasalatti. Oletko jo kokeillut tätä klassikkoreseptiä?
3.85 from 13 votes
Valmisteluaika 25 minutes mins
Ruokalaji Salaatit
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- 200 g herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
- 1/2 dl vettä
- 1 tlk (200/150g) Abba tonnikalaa öljyssä
- 1 pieni makea sipuli
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1 dl Felix Aiolimajoneesia
- 1/2 tl mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
Ohjeet
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Siirrä kulhoon.
- Kiehauta kattilassa vesi ja lisää herne-maissi-paprikasekoitus. Anna kiehua 1 minuutti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
- Valuta ja paloittele tonnikala.
- Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös persilja. Yhdistä kaikki ainekset ja lisää lopuksi majoneesi. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!