Perinteinen juustoinen uunimakkara
Perinteinen juustoinen uunimakkara on arkiruokien klassikko ja monelle meistä tuttu jo vuosien takaa. Olisiko jälleen aika ottaa tämä annos mukaan arjen ruokailuihin? Makkaran paras kaveri on tietenkin Felix-ketsuppi!
3.34 from 3 votes
Valmisteluaika 15 minutes mins
Kokkausaika 25 minutes mins
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 2 (500g) lenkkimakkaraa
- 1 rkl Felix-ketsuppia
- 2 (150g) pientä tomaattia
- 50 g emmentaljuustoa raastettuna
- persiljaa koristeeksi
Lisäksi:
- 1 pss Felix perunamuusijauhetta
- 5,5 dl vettä
- 2 rkl voita
Ohjeet
- Kuori makkarat tarvittaessa. Tee makkaraan viiltoja. Lisää viiltoihin ketsuppia ja viipaloitua tomaattia. Lisää päälle juustoraaste. Siirrä makkarat uunivuokaan ja paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile uunimakkaran kanssa.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!