Perinteinen juustoinen uunimakkara
Perinteinen juustoinen uunimakkara

Perinteinen juustoinen uunimakkara

Perinteinen juustoinen uunimakkara on arkiruokien klassikko ja monelle meistä tuttu jo vuosien takaa. Olisiko jälleen aika ottaa tämä annos mukaan arjen ruokailuihin? Makkaran paras kaveri on tietenkin Felix-ketsuppi!
3.34 from 3 votes
Valmisteluaika 15 minutes
Kokkausaika 25 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 2 (500g) lenkkimakkaraa
  • 1 rkl Felix-ketsuppia
  • 2 (150g) pientä tomaattia
  • 50 g emmentaljuustoa raastettuna
  • persiljaa koristeeksi

Lisäksi:

Ohjeet
 

  • Kuori makkarat tarvittaessa. Tee makkaraan viiltoja. Lisää viiltoihin ketsuppia ja viipaloitua tomaattia. Lisää päälle juustoraaste. Siirrä makkarat uunivuokaan ja paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  • Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile uunimakkaran kanssa.