Pekoni-salviapihvit maalaisranskalaisilla
Valmista herkullinen pihviateria maalaisranskalaisten kera omassa kotikeittiössäsi. Dippaile ranskalaiset Felix-ketsuppiin tai majoneesiin ja nauti! Helppoa ja hyvää!
No ratings yet
Kokkausaika 30 minutes mins
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 6 keskikokoista perunaa
- 0.5 dl öljyä
- 4 naudan sisäfileepihviä
- ½ ruukkua salviaa
- 4 pekoniviipaletta
- 1 rkl öljyä paistamiseen
- Felix Ketsuppia
- merisuolahiutaleita
Ohjeet
- Aloita pihveistä. Muotoile ne, kierrä reunat salvianlehdillä ja kietaise pekoniviipaleet päälle. Kiinnitä saumakohta cocktailtikuilla. Anna pihvien olla huoneenlämmössä perunoiden valmistuksen ajan.
- Leikkaa pestyt ja talouspaperiin kuivatut perunat reiluiksi tangoiksi tai lohkoiksi. Kuumenna öljy laakeassa paistinpannussa ja paista perunat kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Kypsymisaika riippuu perunoiden palakoosta. Ripsauta perunoille hiukan merisuolahiutaleita.
- Paista pihvit pienessä öljytilkassa paistinpannussa, noin 2 minuuttia per puoli. Pihvien kypsymisaika riippuu pihvin paksuudesta ja halutusta kypsyysasteesta. Mausta pihvit suolalla ja roseepippurilla.
- Tarjoa maalaisranskalaisten kanssa Felix ketchuppia.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!