Pekoni-ananasvartaat
Rakastatko makean ja suolaisen yhdistelmää? Siinä tapauksessa nämä pekoni-ananasvartaat tulee olemaan sinun ykkösgrilliherkku. Tulisen ystävä dippaa vielä valmiit vartaat Felix Hellfire -ketsuppiin. Kokeile reseptiä alta.
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Ainesosat
- 1 kokonainen ananas
- 2 pkt pekonia
- 4 kanan rintafileetä
- 4-6 kpl grillitikkuja
- Felix Lime-Aioli majoneesia
- Felix Hellfire -ketsuppia
Ohjeet
- Kuori ananas ja pilko se kuutioiksi.
- Halkaise pekoniviipaleet puoliksi ja kääri osa ananaspaloista pekoniin.
- Leikkaa myös kanafileet kuutoiksi.
- Kokoa vartaat pujottamalla grillitikkuihin joka toiseen kerrokseen ananasta ja joka toiseen kanaa. Jos osa ananaspaloista jäi ilman pekonia, voit pujottaa ananaspalat pekoniin käärityn ananaksen ja kanan väliin.
- Grillaa vartaita kunnes kana on kypsää ja pekonit kauniin rapeita.
- Dippaa valmiit vartaat Felix Lime-Aioli majoneesiin ja Hellfire -ketsuppiin.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!