Ananaspekonivartaat
Ananaspekonivartaat

Pekoni-ananasvartaat

Rakastatko makean ja suolaisen yhdistelmää? Siinä tapauksessa nämä pekoni-ananasvartaat tulee olemaan sinun ykkösgrilliherkku. Tulisen ystävä dippaa vielä valmiit vartaat Felix Hellfire -ketsuppiin. Kokeile reseptiä alta.
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat

Ainesosat
  

Ohjeet
 

  • Kuori ananas ja pilko se kuutioiksi.
  • Halkaise pekoniviipaleet puoliksi ja kääri osa ananaspaloista pekoniin.
  • Leikkaa myös kanafileet kuutoiksi.
  • Kokoa vartaat pujottamalla grillitikkuihin joka toiseen kerrokseen ananasta ja joka toiseen kanaa. Jos osa ananaspaloista jäi ilman pekonia, voit pujottaa ananaspalat pekoniin käärityn ananaksen ja kanan väliin.
  • Grillaa vartaita kunnes kana on kypsää ja pekonit kauniin rapeita.
  • Dippaa valmiit vartaat Felix Lime-Aioli majoneesiin ja Hellfire -ketsuppiin.