Paholaisenmunat
Paholaisenmunat

Paholaisen munat majoneesilla

Yksinkertaisimmillaan Paholaisen munat valmistuu sekoittamalla majoneesia ja mausteita. Mutta tätä herkkua voit myös tuunata loputtomiin – sekoita joukkoon esimerkiksi katkarapuja, mätiä, kylmäsavulohta tai parsaa. Perustäytteen reseptin löydät alapuolelta.
No ratings yet
Ruokalaji Naposteltavat
Annosmäärä 12

Ainesosat
  

  • 6 kananmunaa
  • 2 rkl Felix Kruunumajoneesia
  • 1 rkl makeaa sinappia
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • ¼ tl cayennepippuria
  • ripaus suolaa
  • tuoretta ruohosipulia

Ohjeet
 

  • Keitä kananmunat koviksi n. 7 minuuttia. Jäähdytä munat huolellisesti ja kuori. Halkaise munat puoliksi pitkittäin. Irrota keltuaiset ja säästä täytettä varten.
  • Hienonna keltuaiset haarukalla kulhossa ja lisää majoneesi, sinappi ja valkoviinietikka. Mausta suolalla ja cayennepippurilla.
  • Lusikoi täyte valkuaisiin ja koristele silputulla ruohosipulilla.