Limemarinoidut katkaravut
Limemarinoidut katkaravut

Limemarinoidut katkaravut grillissä

Herkulliset limemarinoidut katkarapuvartaat soveltuvat vaikka hellepäivän piknik-evääksi: tee esivalmistelut kotona ja grillaa vasta perillä! Tai nauti omalla kotipihalla tai parvekkeella, joka tapauksessa hyvää ja raikasta!
5 from 1 vote
Ruokalaji Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 12 isoa katkarapua
  • 2 limeä, sekä mehu että kuori
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • ½ - 1 dl tuoretta korianteria
  • ¼ tl chilihiutaleita
  • suolaa ja pippuria
  • 12 kpl grillivarrastikkuja
  • 0.5 dl Felix Street Kitchen burgerkastike 400 g
  • 1 dl Felix-majoneesia oman maun mukaan
  • 1 pieni salottisipuli
  • 5 tippaa Tabascoa
  • cayennepippuria
  • paprikajauhetta

Ohjeet
 

  • Kuori katkaravut, jätä pyrstöt halutessasi kiinni.
  • Valmista seuraavaksi marinadi:
    Raasta limen kuoret ja purista mehu kulhoon. Lisää joukkoon oliiviöljy, hienonnettu korianteri, chilihiutaleet, suolaa ja pippuria.
  • Laita katkaravut ja marinadi pakastuspussiin tekeytymään muutamaksi tunniksi.
  • Liota grillivartaita vedessä 1/2 - 1 tunnin ajan.
  • Sekoita Felix-Burgerkastike, Felix-majoneesi ja hienonnettu salottisipuli keskenään. Mausta seos oman maun mukaan Tabascolla, cayennepippurilla, paprikajauheella, suolalla ja pippurilla.
  • Laita katkaravut grillivartaisiin ja grillaa niitä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Ripottele vartaille suolaa ja tarjoa kastikkeen kera.

Vinkki!

Vartaat sopivat hyvin myös piknik-eväiksi: tee esivalmistelut kotona ja nappaa mukaan kertakäyttögrilli, jolla voit valmistaa vartaat juuri ennen tarjoilua.
Tykkäsitkö?Kokeile myös muita Felixin herkullisia reseptejä!