Lämpimät tortillasnacksit
Tuo vaihtelua väli- tai iltapaloihisi näiden lämpimien tortillasnacksien avulla! Täytteitä muuntelemalla vaihtoehtoja löytyy loputtomasti: laita väliin jauhelihaa, kasvisjauhista, kanaa tai melkeinpä mitä tahansa muuta!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 75 g tuoretta pinaattia
- 200 g kermajuustoa
- 50 g fetaa
- 1 rkl Felix Aiolimajoneesia
- 1 rkl paprikajauhetta
- 4 vehnätortillaa
- suolaa
- pippuria
- oliiviöljyä
Ohjeet
- Huuhtele pinaatinlehdet huolellisesti ja valuta. Sekoita keskenään kermajuusto, feta, Felix Aiolimajoneesi, paprikajauhe ja suola. Laita seosta kahden vehnätortillan päälle. Lisää kastikeseoksen päälle pinaatinlehdet ja kanneksi vehnätortillat.
- Voitele tortillojen ulkopinnat oliiviöljyllä ja ruskista tortilloja paistinpannulla muutama minuutti, kunnes pinta on kauniin ruskea. Tai lämmitä grillissä muutama minuutti. Voit lämmittää tortillat myös uunissa.
- Leikkaa kukin tortilla kolmioiksi ja tarjoile ne esimerkiksi salaatin kera ilta- tai välipalana.
Vinkki!
Voit lisätä täytteeseen myös savukinkkua tai paahdettuja sieniä.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!