Lämmin tortilla
Lämmin tortilla

Lämpimät tortillasnacksit

Tuo vaihtelua väli- tai iltapaloihisi näiden lämpimien tortillasnacksien avulla! Täytteitä muuntelemalla vaihtoehtoja löytyy loputtomasti: laita väliin jauhelihaa, kasvisjauhista, kanaa tai melkeinpä mitä tahansa muuta!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Naposteltavat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

  • 75 g tuoretta pinaattia
  • 200 g kermajuustoa
  • 50 g fetaa
  • 1 rkl Felix Aiolimajoneesia
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 4 vehnätortillaa
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä

Ohjeet
 

  • Huuhtele pinaatinlehdet huolellisesti ja valuta. Sekoita keskenään kermajuusto, feta, Felix Aiolimajoneesi, paprikajauhe ja suola. Laita seosta kahden vehnätortillan päälle. Lisää kastikeseoksen päälle pinaatinlehdet ja kanneksi vehnätortillat.
  • Voitele tortillojen ulkopinnat oliiviöljyllä ja ruskista tortilloja paistinpannulla muutama minuutti, kunnes pinta on kauniin ruskea. Tai lämmitä grillissä muutama minuutti. Voit lämmittää tortillat myös uunissa.
  • Leikkaa kukin tortilla kolmioiksi ja tarjoile ne esimerkiksi salaatin kera ilta- tai välipalana.

Vinkki!

Voit lisätä täytteeseen myös savukinkkua tai paahdettuja sieniä.