Kasvisragu II
Erityisesti viileisiin iltoihin sopii erinomaisesti haudutetut kasvikset. Maukkaat ja pehmeät kasvikset maistuvat monen aterian lisukkeena tai sellaisenaan maalaisleivän kera. Kokeile reseptiä alta.
No ratings yet
Kokkausaika 40 minutes mins
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 3 porkkanaa
- 1 lanttu
- 1 palsternakka
- ½ selleriä
- 1 sipuli
- 6-8 dl kasvislientä
- ½ tl suolaa
- ½ tl pippurisekoitusta rouhittuna
- ½ prk Felix Lohkopunajuuri
- 2 Felix Maustekurkku, kokonainen
- ½ ruukkua basilikaa
TARJOILUUN
- 50 g parmesaania
Ohjeet
- Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää valutetut punajuurilohkot ja kuutioidut kurkut, kuumenna. Koristele basilikanlehdillä ja tarjoile juuston kera. Riisi, pasta tai maalaisleipä maistuvat padan kanssa
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!