Kana-halloumivartaat
Mehevä halloumijuusto ja kanan rintafileet sopivat erinomaisesti yhteen ja tuovat mukavaa vaihtelua kesän grillihetkiin. Nauti vartaat dippailemalla Felixin maukkaisiin kastikkeisiin! Kokeile reseptiä!
5 from 1 vote
Ruokalaji Lämpimät ruoat
Ainesosat
- 700 g kanan rintafileitä
- 250 g halloumia
- 1 kesäkurpitsa
- öljyä
- 3 rkl sitruunamehua
- 2 valkosipulinkynttä
- yrttejä, kuten basilikaa ja minttua
- suolaa
- mustapippuria
Ohjeet
- Leikkaa kanafileet ja halloumi isoiksi kuutioiksi.
- Murskaa valkosipulinkynnet ja silppua yrtit. Sekoita öljyn ja sitruunamehun kanssa ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lisää kanat ja halloumi marinadiin ja siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään puoleksi tunniksi. Tämän jälkeen kuutioi myös kesäkurpitsa ja kokoa vartaiksi.
- Grillaa kuumassa grillissä välillä käännellen ja dippaile valmiit vartaat Felix Kurkkumajoneesiin tai Felix Aiolimajoneesiin.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!