Juuresranskalaiset
Nämä herkulliset juuresranskalaiset valmistuvat melkeinpä mistä vain juureksista ja tuovat mukavaa vaihtelua perinteisten ranskanperunoiden rinnalle! Kurkkaa siis juureslaatikkoosi ja valmista herkulliset juuresranskalaiset ketsupin ja majoneesin kanssa dippailtavaksi.
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Naposteltavat
Ainesosat
- 1 pienehkö bataatti
- 6 jauhoista perunaa
- 4 porkkanaa
- 1 lanttu
- 3 rkl rypsiöljyä
- 1 tl valkosipulijauhetta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl suolaa
- Felix Ketsuppia
- Felix Aiolimajoneesia
Ohjeet
- Pese ja kuori juurekset.
- Leikkaa ohuiksi tikuiksi.
- Liota kylmässä vedessä n. tunnin verran. Sekoita sillä aikaa öljy ja mausteet keskenään.
- Valuta vesi pois, kuivaa juurestikut ja siirrä takaisin kulhoon. Kaada päälle öljyseos ja pyörittele juurestikut siinä huolellisesti.
- Levitä tikut uunipellille väljästi ja paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Käännä ranskalaiset ja paista vielä 10-15 minuuttia.
Vinkki!
Jos omistat Airfryerin saat ranskalaisista ekstrarapeita paistamalla juurestikut siellä!
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!