Höyryävät kasvis-härkäpapu bao bunit
Trendikkäät bao bunit valmistuvat helposti ja nopeasti tällä reseptillä. Vaaleiden bao bunien väliin herkullista kasvis-härkäpapu täytettä ja eikun porukalla herkuttelemaan!
No ratings yet
Valmisteluaika 20 minutes mins
Kokkausaika 20 minutes mins
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 4 kpl höyrysämpylää (bao bun)
- 250 g härkäpapusuikaleita
- 1 tl öljyä
- 8 rkl Felix Hellfire -ketsuppia
- 4 rkl Felix Aiolimajoneesia
- 1/2 ruukkua korianteria
- 1 chili
Marinoitu punakaali:
- 150 g punakaalia
- 1 punasipuli
- 1 lime
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl sokeria
Ohjeet
- Valmista ensin marinoitu punakaali. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi veitsellä kulhoon (voit käyttää apuna myös juustohöylää tai mandoliinia). Kuori ja viipaloi myös sipuli. Mausta limemehulla, suolalla ja sokerilla. Anna marinoitua hetki.
- Kuumenna pannulla öljy ja härkäpapusuikaleet. Paista hetki, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta neljällä ruokalusikallisella chilikastiketta.
- Lämmitä sämpylöitä höyrykattilassa 1–2 min. Voit lämmittää sämpylät myös mikrossa kuvun alla 600 W, noin 30 sekuntia.
- Lisää jokaiseen sämpylään marinoitua punakaalia ja paistettuja härkäpapusuikaleita. Viimeistele bao bunit makusi mukaan tulisella ketsupilla, valkosipulimajoneesilla, korianterilla ja chiliviipaleilla.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!