Höyryävät kasvis-härkäpapu bao bunit
Höyryävät kasvis-härkäpapu bao bunit

Höyryävät kasvis-härkäpapu bao bunit

Trendikkäät bao bunit valmistuvat helposti ja nopeasti tällä reseptillä. Vaaleiden bao bunien väliin herkullista kasvis-härkäpapu täytettä ja eikun porukalla herkuttelemaan!
No ratings yet
Valmisteluaika 20 minutes
Kokkausaika 20 minutes
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Marinoitu punakaali:

  • 150 g punakaalia
  • 1 punasipuli
  • 1 lime
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl sokeria

Ohjeet
 

  • Valmista ensin marinoitu punakaali. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi veitsellä kulhoon (voit käyttää apuna myös juustohöylää tai mandoliinia). Kuori ja viipaloi myös sipuli. Mausta limemehulla, suolalla ja sokerilla. Anna marinoitua hetki.
  • Kuumenna pannulla öljy ja härkäpapusuikaleet. Paista hetki, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Mausta neljällä ruokalusikallisella chilikastiketta.
  • Lämmitä sämpylöitä höyrykattilassa 1–2 min. Voit lämmittää sämpylät myös mikrossa kuvun alla 600 W, noin 30 sekuntia.
  • Lisää jokaiseen sämpylään marinoitua punakaalia ja paistettuja härkäpapusuikaleita. Viimeistele bao bunit makusi mukaan tulisella ketsupilla, valkosipulimajoneesilla, korianterilla ja chiliviipaleilla.