Halloumisalaatti
Raikas ja maistuva halloumisalaatti maistuu sellaisenaan tai muiden ruokien kanssa tarjottavana lisukkeena. Voit myös lisätä joukkoon omia suosikkivihanneksiasi tai vaikkapa makeaa hedelmää. Kurkkaa helppo resepti alta!
No ratings yet
Kokkausaika 30 minutes mins
Ruokalaji Kasvisruoat, Salaatit
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 150 g salaattisekoitusta
- 1 pkt (200g) Halloumijuustoa
- 50 g varsiparsakaaleja
- 10 kpl keltaisia kirsikkatomaatteja
- 2-3 rkl öljyä paistamiseen
- 1 dl Felix salaatinkastiketta
PINNALLE KORISTELUUN
- 50 g pekaanipähkinöitä
Ohjeet
- Kaada salaattisekoituspussi tarjoilukulhoon.
- Leikkaa halloumi neljään viipaleeseen ja paista pannulla rapeaksi.
- Leikkaa varsiparsakaalit pienemmiksi ja paista niitä hetki öljyn kera pannulla. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja anna hetki lämmetä.
- Sekoita salaatinkastike parsojen sekä tomaattien sekaan ja lisää ne tarjoilukulhoon salaatin joukkoon.
- Leikkaa halutessasi paistettu halloumi pienemmiksi paloiksi ja asettele salaatin päälle. Ripottele pinnalle pekaanipähkinät ja tarjoa valmis salaatti mahdollisimman nopeasti.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!