Gratinoidut parsaranut
Rapeat parsat ovat todellisia kevät- ja kesäherkkuja! Kokeile, miten parsat taipuvat herkullisiksi gratinoiduiksi ranuiksi yhdessä parmesanin kanssa. Dippaa tietenkin Felix-majoneesiin!
No ratings yet
Ruokalaji Naposteltavat
Ainesosat
- 1 dl Felix Kruunumajoneesia
- 1/2 kevätsipuli
- 1/2 sitruunankuori
- 1 valkosipulinkynsi
- 500 g tankoparsaa
- oliiviöljyä
- 3/4 dl korppujauhoa
- 1 dl parmesanraastetta
- suolaa ja pippuria
Ohjeet
- Sekoita Kruunumajoneesiin pilkottu kevätsipuli, raastettu sitruunankuori ja puristettu valkosipuli. Siirrä maustumaan jääkaappiin.
- Pese parsat ja napsauta puinen tyvi irti.
- Sivele oliiviöljy tasaisesti parsoille. Asettele leivinpaperille.
- Sekoita raastettu parmesaani, korppujauhot ja mausteet. Ripottele tasaisesti parsojen päälle.
- Paista 220-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
- Dippaile gratinoituja parsaranuja herkullisessa Kruunumajossa.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!