Felix Zengerin hodarit aasialaisella twistillä

Felix Zenger suosittelee: Felix Valkosipuliketsupilla maustetut hodarit aasialaisella twistillä

Helppoihin hot dogeihin saa helposti uutta makua ja raikkautta aasialaisella twistillä! Näissä hodareissa yhdistyvät maukkaat mausteet ja simppelit raaka-aineet, ja ne ovat supernopeita valmistaa.
Nämä hodarit sopivat hyvin vaikka leffailtaan kotona ja ovat luultavasti valmiita (ja ehkä jopa syöty) ennen kuin leffakaveri on ehtinyt löytää molemmille sopivaa leffaa.
No ratings yet

Ainesosat
  

  • Hot dog -sämpylöitä 
  • Ohueksi viipaloitua punakaalia 
  • Riisiviinietikkaa (tai omenasiiderietikkaa) 
  • Seesamiöljyä 
  • Soijakastiketta
  • Nakkeja 
  • Kevätsipulia ohueksi viipaloituna tai tuoretta korianteria 
  • Paahdettuja seesaminsiemeniä 
  • Felix Valkosipuliketsuppia 
  • Chiliviipaleita, jos haluat lisäpotkua

Ohjeet
 

  • Pikkelöi punakaali: sekoita ohueksi viipaloitua punakaalia, riisiviinietikkaa (tai omenasiiderietikkaa), seesamiöljyä ja soijakastiketta – muutama minuutti marinointia riittää.
  • Lämmitä hot dog -sämpylä ja lisää pohjalle pikapikkelöityä punakaalia. Nakiksi voit valita oman lemppari vege- tai lihanakin, jonka voi paistaa pannulla tai uunissa saadakseen vähän väriä. Ripottele päälle viipaloitua kevätsipulia tai tuoretta korianteria sekä paahdettuja seesaminsiemeniä. Lopuksi kruunaa hodari Felix Valkosipuliketsupilla, joka tuo annokseen kivasti kosteutta ja umamia.