Bataattiranskalaiset
Bataattiranskalaiset ovat ihania sellaisenaan tai yhdistettynä esimerkiksi hampurilaisen kanssa. Tällä ohjeella saat valmistettua ihanan rapeita bataattiranskalaisia, kokeile vaikka!
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Naposteltavat
Ainesosat
- 1 iso bataatti
- 1.5 rkl maizenaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 3 rkl rypsiöljyä
- suolaa
- Felix ketsuppia
- Felix Ranskanperunamajoneesia
Ohjeet
- Kuori bataatti ja leikkaa se pitkiksi tikuiksi. Liota bataattitikkuja kylmässä vedessä n. 15 minuuttia.
- Huljuttele väillä ja lopuksi kuivaa talouspaperilla. Jotta saat ranskiksista rapeita, pyörittele bataattitikut Maizenassa huolellisesti.
- Levitä bataattitikut väljästi leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia ja käännä ranskalaiset lastan tai pihtien avulla.
- Mausta bataattiranskalaiset vasta lopuksi ja dippaa ketsuppiin sekä ranskanperunamajoneesiin. Nam!
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!