Sushikakku
Sushikakku tuo vaihtelua perinteiselle voileipäkakulle. Sushikakku on helpompi kuin uskotkaan ja siitä saa pienellä vaivalla näyttävän suolaisen tarjottavan juhlapöytään.
Ainesosat
- 500 g sushiriisiä kuivana
- 200 g surimia
- 1/3 tuubia Felix Piparjuuritahnaa
- 2 avokadoa
Kakun päälle/koristeluun
- n. 200 g lohta
- avocado
- retiisi
- Felix Chili-Aiolimajoneesia
- jotain vihreää (esim. rucola-versoa)
- syötäviä kukkia
- seesaminsiemeniä
Ohjeet
- Valmista sushiriisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Vuoraa irtopohjavuoka kelmulla ja painele riisi tasaisesti pohjalle.
- Tee tahna surimista, avocadosta ja piparjuuritahnasta. Täytä̈ kakkua kerroksittain vuorotellen tahnalla ja riisillä.
- Siirrä hetkeksi jääkaappiin maustumaan ja valmistele päälliset sillä välin.
- Irrota reunat ja käännä kakku tarjoilualustalle.
- Koristele ja tarjoile.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!