Nakkisämpylät lisukkeilla
Nakkisämpylät lisukkeilla

Perinteinen nakkisämpylä ja Chorizomakkara-mangohodari

Perinteinen nakkisämpylä on kaikkien aikojen katuruokaklassikko! Sinappia, ketsuppia ja kurkkusalaattia väliin ja valmista, eikun herkuttelemaan! Klassikkoruoan rinnalla maistuu myös trendikkäämmät herkut, kuten tämä erityisen maistuva chorizomakkara-mangohodari, testaa molempia ja ota selvää, kumpi on sun suosikki!
No ratings yet
Kokkausaika 15 minutes
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

Perinteinen nakkisämpylä

  • 4 sämpylää
  • 4 nakkia
  • 1-2 tl öljyä paistamiseen
  • 4 rkl sinappia
  • 4 rkl Felix ketsuppia

Chorizomakkara-mangohodari

  • 1 avokado
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl limetin mehua
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 mango
  • 4 chorizo-raakamakkaraa
  • 4 hot dog -sämpylää
  • 1 dl Felix Chili-aiolimajoneesia
  • 4 rkl Felix ketsuppia
  • 1 mieto chili viipaloituna
  • 1/2 ruukkua korianteria
  • 1/2 dl paahdettua sipulia

Ohjeet
 

Perinteinen nakkisämpylä

  • Lämmitä sämpylät ja nakit paistinpannulla tilkassa öljyä.
  • Täytä hodarit asettamalla nakki jokaisen sämpylän sisään. Lisää kurkkusalaattia, sinappia ja ketsuppia.

Chorizomakkara-mangohodari

  • Valmista ensin avokadotahna. Halkaise avokado ja poista siemen. Lusikoi sisus tehosekoittimeen. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipulinkynsi, limetin mehu ja suola. Soseuta tasaiseksi.
  • Leikkaa mangosta puolikkaat siemenen suuntaisesti. Tee puolikkaisiin veitsellä ristikko kuoreen asti. Irrota hedelmäliha lusikalla. Hienonna hedelmäliha halutessasi pienemmiksi paloiksi.
  • Paista raakamakkarat paistinpannulla pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä hot dog-sämpylät avattuina kuivalla pannulla.
  • Lisää jokaiseen sämpylään paistetut raakamakkarat. Lisää avokadotahna, mangokuutiot, majoneesi, chili ja korianteri. Viimeistele paahdetulla sipulilla.