Aasialainen Hotdog
Aasialainen Hotdog

Aasialainen Hot dog

Maukas hot dog tuo aasilaisia katuruokamakuja suoraan kotikeittiöön. Hodarit kruunaavat marinoitu kaali sekä Felix-majoneesit. Kokeile reseptiä alta ja lähde makumatkalle Aasialaiseen katukeittiöön!
No ratings yet
Ruokalaji Street kitchen

Ainesosat
  

MARINOITU KAALI

  • 5 (150 g) dl valkokaalisuikaletta
  • ¾ dl sokeria
  • ¾ dl limetinmehua (n. kolmen limetin mehu)
  • 1 rkl raastettua inkivääriä
  • 1 rkl ruokaöljyä

Ohjeet
 

  • Marinoi kaali: suikaloi kaali, raasta inkivääri ja purista limeteistä mehu. Sekoita limetinmehu, sokeri, inkivääri ja öljy. Puristele kaalisuikale ja limettiliemi käsin sekaisin ja anna kaalin tekeytyä vähintään tunti ennen annostelua.
  • Lämmitä sämpylät 80°C uunissa noin 10 minuuttia. Paista nakit pannulla tai lämmitä ne sämpylöiden kanssa uunissa. Annostele kaali lämpimän sämpylän pohjalle. Lisää nakki ja kastikkeet. Annostele korianteria maun mukaan muiden täytteiden päälle.