Voileipäkakku kääretorttuna
Perinteistä voileipäkakkua pidetään usein työläänä, mutta tämä versio valmistuu nopeasti ja on näyttävän näköinen. Makunsa kääretortturulla saa Felixin paprikamajoneesista ja salamista. Kokeile reseptiä ja yllätä vieraasi tällä maukkaalla uudenlaisella versiolla voilepäkakusta!
Ainesosat
- 16 kpl paahtoleipää
- 1 dl kasvis- tai lihalientä
TÄYTE
- 1 plo Felix Paprikamajoneesia
- 1 punainen paprika
- 1 punasipuli
- 100 g salamia
KORISTEEKSI
- 1 dl Felix Kurkkumajoneesia
- 1 ruukku pienilehtistä basilikaa
- syötäviä orvokkeja
Ohjeet
- Leikkaa paahtoleivistä reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle hieman päällekkäin. Kostuta kasvis- tai lihaliemellä. Painele voileipien reunat tiukasti yhteen. Levitä päälle toinen leivinpaperi ja kaulitse pohjaa hieman tiiviimmäksi.
- Valmista täyte hienontamalla paprika, punasipuli ja salami pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon paprikamajoneesi. Levitä täyte leipäviipaleiden päälle ja rullaa tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tekeytymään noin tunniksi.
- Levitä tekeytyneen voileipäkakkukääretortun pinnalle kurkkumajoneesia. Koristele lopuksi pienilehtisellä basilikalla ja syötävillä orvokeilla.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!