Rosolli
Mikäs kuuluisi sen selkeämmin jouluun, ja joulupöytään, kuin rosolli? Tällä helpolla reseptillä valmistat rosollin joulupöytään itse. Punajuurta, maustekurkkua, omenaa ja porkkanaa – niistä on tämänkin rosollin maut tehty. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Kokkausaika 20 minutes mins
Ruokalaji Joulu, Salaatit
Annosmäärä 8
Ainesosat
- 1 prk Felix Kuutiopunajuuria
- 1 prk Felix Maustekurkkukuutioita
- 1 sipuli silputtuna
- 1 omena kuutioina
- 2 keitettyä porkkanaa kuutioina
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua valkopippuria
KASTIKE
- 1 dl Felix Kruunumajoneesia
- 1 dl vaahdotettua kuohukermaa
- 2-3 rkl punajuurilientä
- 1 tl etikkaa
- ripaus suolaa ja valkopippuria
KORISTELUUN
- ¼ ruukkua persiljaa
Ohjeet
- Valuta kuutiopunajuuret ja kurkkukuutiot. Yhdistä salaatin ainekset. Anna maustua muutamia tunteja tai yön yli jääkaapissa.
- Siirrä rosolli tarjoilukulhoon ja koristele persiljalla. Sekoita kastike ja tarjoile rosollin kanssa.
Vinkki!
Sillisalaatin saat, kun kuutioit valitsemaasi Abba-silliä rosollin joukkoon.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!