Punajuurihummus
Punajuurihummus

Punajuurihummus

Hummus on huippu levite leivän päälle tai välipala vihannestikkujen kanssa, ja samalla myös todella helppo valmistaa. Kevään kunniaksi tuunasimme perinteistä reseptiä punajuurilla – mitkä värit!
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Naposteltavat

Ainesosat
  

  • 1 prk liotettuja kikherneitä
  • 100 g Felix Kuutiopunajuuria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 rkl tahinia
  • ½ tl juustokuminaa
  • ½ tl suolaa
  • sitruunamehua

Ohjeet
 

  • Valuta ja huuhtele kikherneet. Valuta punajuuret.
  • Silppua valkosipuli.
  • Soseuta kikherneet ja punajuuret. Sekoita muut aineksen joukkoon. Maistele ja lisää esimerkiksi sitruunamehua oman maun mukaan. Tarjoile!