Pitaleivät nyhtökauralla
Pitaleivät on ihana, herkullinen, mutta silti kevyt, herkku vaikka arki-iltoihin tai viikonloppuun. Täytä pitaleivät nyhtökauralla ja kasviksilla, pursota väliin herkullista Felix Aiolimajoneesia ja nauti!Nappaa resepti alta.
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Street kitchen
Ainesosat
- 1 pkt nyhtökauraa (maustamaton tai tomaatti)
- n. 2 rkl oliiviöljyä
- pitaleipiä
- punasipulia
- kurkkua
- kirsikkatomaatteja
- salaattia
- fetaa
- tuoretta minttua, korianteria tai persiljaa oman maun mukaan
- Felix Aiolimajoneesia
Ohjeet
- Silppua kirsikkatomaatit, kurkku ja punasipuli mahdollisimman pieneksi.
- Kuumenna öljy pannulla, lisää nyhtökaura ja paista rapeaksi.
- Lämmitä pitaleipä ja lado täytteet leivän sisään. Murustele päälle fetaa, lisää silputut yrtit ja purista pinnalle Felix Aiolimajoneesia.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!