Paholaisen munat majoneesilla
Yksinkertaisimmillaan Paholaisen munat valmistuu sekoittamalla majoneesia ja mausteita. Mutta tätä herkkua voit myös tuunata loputtomiin – sekoita joukkoon esimerkiksi katkarapuja, mätiä, kylmäsavulohta tai parsaa. Perustäytteen reseptin löydät alapuolelta.
No ratings yet
Ruokalaji Naposteltavat
Annosmäärä 12
Ainesosat
- 6 kananmunaa
- 2 rkl Felix Kruunumajoneesia
- 1 rkl makeaa sinappia
- 1 tl valkoviinietikkaa
- ¼ tl cayennepippuria
- ripaus suolaa
- tuoretta ruohosipulia
Ohjeet
- Keitä kananmunat koviksi n. 7 minuuttia. Jäähdytä munat huolellisesti ja kuori. Halkaise munat puoliksi pitkittäin. Irrota keltuaiset ja säästä täytettä varten.
- Hienonna keltuaiset haarukalla kulhossa ja lisää majoneesi, sinappi ja valkoviinietikka. Mausta suolalla ja cayennepippurilla.
- Lusikoi täyte valkuaisiin ja koristele silputulla ruohosipulilla.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!