Kasvisragu
Kasvisragu

Kasvisragu II

Erityisesti viileisiin iltoihin sopii erinomaisesti haudutetut kasvikset. Maukkaat ja pehmeät kasvikset maistuvat monen aterian lisukkeena tai sellaisenaan maalaisleivän kera. Kokeile reseptiä alta.
No ratings yet
Kokkausaika 40 minutes
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat
Annosmäärä 4

Ainesosat
  

TARJOILUUN

  • 50 g parmesaania

Ohjeet
 

  • Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  • Lisää valutetut punajuurilohkot ja kuutioidut kurkut, kuumenna. Koristele basilikanlehdillä ja tarjoile juuston kera. Riisi, pasta tai maalaisleipä maistuvat padan kanssa