Kasvisragu
Lämmin kasvisragu maistuu riisin, pastan tai maalaisleivän kanssa. Tuo vaihtelua ruokavalioosi lisäämällä kasvisten osuutta ruokailuissasi tämän helpon reseptin avulla.
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat
Ainesosat
- 4 porkkanaa
- 1 lanttu
- 1 palsternakka
- ½ juuriselleri
- 2 sipulia
- 4 dl kasvislientä
- 1 prk tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl pippurisekoitusta rouhittuna
- 3/4 prk (n. 200 g) Felix Kuutiopunajuuria
- 3 dl Felix Maku Viipalekurkkuja
- lehtipersiljaa
Ohjeet
- Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota palat öljyssä paistokasarissa. Lisää liemi ja mausteet. Hauduta noin 20 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää valutetut punajuurikuutiot ja kuutioidut Maku-kurkut, kuumenna. Koristele lehtipersiljalla.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!