Punajuurivohvelit ja aurajuustokastike
Nämä suolaiset vohvelit saavat ihanan punaisen värinsä mistäpä muustakaan kuin punajuuresta! Itse valmistettu aurajuustokastike kruunaa annoksen ja on erinomainen makupari punajuurelle. Kokeile alla olevaa reseptiä ja ylläty!
No ratings yet
Ruokalaji Kasvisruoat, Lämpimät ruoat, Naposteltavat
Ainesosat
Vohvelit
- 4 kpl Felix Kokonainen punajuuria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1/2 ruukkua persiljaa
- 2 dl kermaviiliä
- 2 1/2 dl maitoa
- 3 kananmunaa
Aurajuustokastike
- 150 g aurajuustomurua
- 2 rkl majoneesia
- 1 prk ranskankermaa
- suolaa
Ohjeet
- Aloita raastamalla punajuuret.
- Sekoita jauhot, mausteet ja persiljasilppu keskenään. Lisää kermaviili, maito ja kananmunat. Sekoita hyvin.
- Anna taikinan turvota 15 minuuttia huoneenlämmössä. Valmista sillä aikaa kastike sekoittamalla ainekset yhteen.
- Nosta jääkaappiin maustumaan siksi aikaa, kun paistat letut.
- Kun taikina on turvonnut, sekoita punajuuriraaste taikinaan.
- Paista vohveleiksi tai letuiksi ja tarjoile aurajuustokastikkeen kanssa.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!