Bataattiranskalaiset ja lohi
Tämä näyttävä ja erittäin herkullinen annos valmistuu pakastebataattiranskalaisista ja tuoreesta lohesta. Annoksen viimeistelee ihanan raikas Felix Lime-aiolimajoneesi. Kokeile reseptiä alta!
No ratings yet
Ruokalaji Lämpimät ruoat, Street kitchen
Annosmäärä 4
Ainesosat
- 600 g bataattiranskalaisia
- 400 g lohta
- Felix Vegaaninen lime-aiolimajoneesia
- 1 rs kirsikkatomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 tuoretta jalapenoa
- 4 rkl kurpitsansiemeniä
- 1 nippu korianteria
- 1 sitruuna
- suolaa ja pippuria myllystä
Ohjeet
- Valmista bataattiranskalaiset uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa lohi kuutioiksi ja laita kulhoon.
- Leikkaa valkosipulin kynnet siivuiksi ja lisää kulhoon. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu. Sekoita keskenään ja anna maustua hetki.
- Puolita kirsikkatomaatit.
- Kun bataattiranskalaisten paistoaikaa on jäljellä 10 minuuttia, lisää lohet ja kirsikkatomaatit uunipellillä uuniin.
- Viipaloi sillä välin jalapenot renkaiksi ja silppua korianteri. Lohko myös loput sitruunasta.
- Annostele valmiit bataattiranskalaiset lautaselle, lisää päälle lohet ja tomaatit.
- Pursota päälle runsaasti majoneesia ja koristele annos jalapenoilla, korianterilla, siemenillä ja sitruunalohkoilla.
Tykkäsitkö?Katso täältä lisää herkullisia reseptejä!